Son Dakika Haberi: İstanbul Valiliği'nden yeni karar: Metro Taksim'de durmayacak, Füniküler kapatıldı

Metro İstanbul, Yenikapı-Hacıosman metro hattının Taksim istasyonu ile Taksim-Kabataş füniküler hattının Valiliğin kararı doğrultusunda ikinci bir duyuruya kadar işletmeye kapatıldığını bildirdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Metro İstanbul'un sanal medya hesabından yapılan açıklamada, "İstanbul Valiliğinin aldığı karar doğrultusunda bugün 17.30 itibarıyla ikinci bir duyuruya kadar M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Taksim istasyonu ve F1 Taksim-Kabataş füniküler hattı işletmeye kapalı olacaktır." ifadesi kullanıldı.
Açıklamada, araçların Taksim istasyonunda durmayarak seferlerine devam edeceği belirtildi.
#MetroDuyuru #M2 #F1
— Metro İstanbul (@metroistanbul) March 27, 2025
İstanbul Valiliği'nin aldığı karar doğrultusunda bugün 17.30 itibarıyla ikinci bir duyuruya kadar M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Taksim istasyonu ve F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı işletmeye kapalı olacaktır.
Araçlar Taksim istasyonunda durmayarak…
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
"Zimem defteri" geleneği yaşatılıyor
Kore gazisi son yolculuğuna uğurlandı
Dehşet dolu anlar: Tekirdağ'da sokak ortasında kaçırıldı! İstanbul'da kurtarıldı...
ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI 2025: OGM personel alımı başvuru tarihleri, şartları ve kadro dağılımı!
Camını kırıp girdikleri kitabevinden, ikinci el kitap çaldılar