Son dakika: Erdoğan'ın mitingine giden otobüs devrildi: 3 ölü, 16 yaralı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adana'ya gerçekleştireceği toplu açılış töreni ve miting etkinliği için Kozan'dan Adana'ya gelenleri taşıyan otobüs şarampole yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre otobüsün altında kalan 3 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi de yaralandı.
Haberin Devamı
/

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adana'daki mitingine giden kafileyi taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti 16 kişi de yaralandı.
/

Kazazedelerin yardımına gelen bir ambulans, bölgedeki aşırı yağıştan oluşan sel sularına kapılarak içindeki görevlilerle birlikte mahsur kaldı.
Haberin Devamı
Alınan bilgiye göre, kaza, bugün saat 15.00 sularında Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Hakkıbeyli mevkiinde yaşandı. Kozan'dan Adana'ya Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine gelenleri taşıyan 01 S 2304 plakalı otobüs, İmamoğlu ilçesini geçtikten sonra aşırı yağışlarından da etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrildi. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken yaklaşık 16 kişi de yaralandı.
/

Kazazedeleri almak üzere olay yerine sevk edilen bir ambulans, bölgede aşırı yağışlardan oluşan sele kapılarak içindeki görevlilerle birlikte mahsur kaldı. Ambulansın yanısıra çok sayıda araç da selde mahsur kaldı. Mahsur kalan ambulans ve araçları kurtarmak için itfaiye ekipleri ve vatandaşlar seferber oldu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adana'da katılacağı toplu açılış törenine gidenleri taşıyan midibisün devrilmesi sonucu yaşamını yitiren 3 kişinin kimlikleri tespit edildi.
/

Ölenlerin Kozan İlçesi'nde oturan 63 yaşındaki Adil Avcı, 51 yaşındaki Bekir Arıkan ve 53 yaşındaki Tahsin Dal olduğu bildirildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı