hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SON DAKİKA... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pervin Buldan'a 'Sırrı Süreyya Önder' telefonu: Ne gerekiyorsa yapılacak

    SON DAKİKA... Cumhurbaşkanı Erdoğandan Pervin Buldana Sırrı Süreyya Önder telefonu: Ne gerekiyorsa yapılacak
    expand

    DEM Parti'den yapılan bilgilendirmede Sırrı Süreyya Önder'in hastane sürecinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iki kez Pervin Buldan’ı arayarak bilgi aldığı ve Buldan’a “Ne gerekiyorsa yapılacak” dediğine yer verildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle İstanbul'da hastaneye kaldırıldı. DEM Parti basın bürosundan, Önder'in sağlık durumuna ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

    "Meclis Başkanvekilimiz Sırrı Süreyya Önder bu akşam geçirdiği ciddi kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştır. Doktorlar tarafından gerekli müdahale yapılmıştır. İstanbul'da tedavisi süren Önder'in sağlık durumu titizlikle takip edilmektedir. Gerekli bilgilendirmeler yapılmaya devam edilecektir."

    ERDOĞAN'DAN TELEFON

    Yapılan açıklamada "Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünden bu yana iki kez Pervin Buldan’ı arayarak hem bilgi aldı hem de ameliyat süreciyle ilgili bilgi verdi. Erdoğan, Buldan’a “Ne gerekiyorsa yapılacak” dedi." ifadeleri yer aldı.  

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ve Önder'in kızı Ceren Önder ile dün gece ve bugün telefonda görüştü. Önder için geçmiş olsun dileğinde bulunan Erdoğan, süreci yakından takip ettiğini belirtti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow