Son dakika... Ataköy'de binadan parka ateş açıldı: 2 yaralı
İstanbul-Ataköy'de bir binadan parka doğru ateş açılması sonucu 2 kişi yaralandı.
Haberin Devamı
/

Ataköy 5. kısımdaki Hakim Savcılar Lojmanları yakınında silah sesleri duyuldu. Takviye polis ekiplerinin sevk edildiği olayda 2 kişi yaralandı.
/

Silah kullanan kişinin Lojmanda kalan bir savcının oğlu olduğu öğrenildi.
Haberin Devamı
Olayın parkta yaşanan tartışmadan kaynaklandığı, tartışmanın tarafı olan savcınının oğlunun, tartıştığı kişilere evinden aldığı yivsiz pompalı tüfekle ateş ettikten sonra tekrar eve girdiği öğrenildi.
/

Polis Bakırköy Adliyesi'nde görevli olduğu öğrenilen savcının oğlunu teslim almak için lojmana girdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Polise teslim olan savcının oğlu gözaltına alınarak emniyete götürüldü.
/

Vücutlarına saçmalar isabet eden 2 yaralının hastanede tedavi altına alındığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Görgü tanıkları olay anının basın mensuplarına anlattı. Adının açıklanmasını istemeyen görgü tanığı, "Akşam saatleriydi, arkadaşlarla kafede oturuyorduk. Bir bağırtı duyduk. Bağırtıya doğru baktık, eşofmanlı genç bir çocuk esnafın üzerine yürüdü. Esnaf da bunu biraz hırpaladı gibi oldu. Sonra geri gitti. Çocuk geri gelecek diye beklerken bir baktık, yukarıdan silahlar sıkıyorlar. Çoluk çocuk hepimiz yerlere yattık. Bir baktık iki kişi göğsünden hafif yaralandı. Bir baktık yukarıdan ses bombası attı. Sonra özel harekat polisleri geldi." dedi.