hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika! Anneannesini öldürmüştü: Abdüllatif Şener'in oğlu tutuklandı

    Son dakika Anneannesini öldürmüştü: Abdüllatif Şenerin oğlu tutuklandı
    expand
    KAYNAK DHA

    Son dakika haberine göre, Anneannesi Leyla Çetiner'i öldüren eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener ‘Üst Soya Karşı Kasten Öldürme’ ve ‘Üst Soya Karşı Kasten Öldürmeye Teşebbüs’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ankara'da anneannesini silahla vurarak öldüren Eski Bakan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, 10. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. Bedirhan Şener hakkında "Kasten Öldürme", "Kasten Öldürmeye Teşebbüs", "6136 sayılı Yasaya Muhalefet" ve "Mala Zarar Verme" suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında Bilkent Şehir Hastanesince düzenlenen 29 Ağustos tarihli raporda, şüphelinin cezai sorumluluğunu etkileyecek şiddet ve mahiyette akıl hastalığının ya da zayıflığının bulunmadığı bildirildi.

    Şüpheli Bedirhan Şener'in, 31 Temmuz'da işlediği iddia edilen "Üst Soya Karşı Kasten Öldürme" ve "Üst Soya Karşı Kasten Öldürmeye Teşebbüs" suçlarından 10. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandığı belirtildi.

    NE OLMUŞTU?

    Çankaya ilçesindeki Güvenevler Mahallesi'nde oturan ve psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Bedirhan Şener, 31 Temmuz'da babası Abdüllatif ve annesi Berrin Şener ile kendisini ziyarete gelen anneannesi Leyla Çetiner'i tabancayla vurdu. Olay yerine gelen polis ekipleri, Bedirhan Şener'i gözaltına aldı. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Leyla Çetiner, kurtarılamadı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Şener hakkında adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı uygulandı. Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen ve nezarethanede adli tıp doktoru muayenesinden geçen Bedirhan Şener'in, 1 Ağustos'ta Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi'ne sevk edilerek 3 hafta süreyle gözetim altına alınmasına karar verildi. Ayrıca Bedirhan Şener'in ev aramasında çok sayıda psikiyatri ilacı bulunduğu, rahatsızlığının tedavi edilebilir düzeyde olması halinde hakkındaki hükmün tutuklamaya çevrilerek, cezaevine gönderileceği belirtildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow