Son dakika! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından Ömer Öcalan'a soruşturma

Son dakika haberine göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan hakkında PKK elebaşı Abdullah Öcalan hakkındaki sözleri nedeniyle resen soruşturma başlatıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, "28. Dönem Milletvekili Ömer Öcalan’ın 29 Eylül 2023 tarihinde 'Ailelerimizle örgütlü ve özgür yaşamı büyütüyoruz' temalı programa katılarak, 'Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılması için mücadele etmekteyiz, mücadelemiz sayın Öcalan ve Kürdistan özgür olana dek devam edecektir' şeklinde sözler söylediği ve bu sözlerin muhtelif haber sitelerinde yayınladığı tespit edilmiş olup, bahse konu açıklamaların 3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamında suç unsuru içerdiği değerlendirildiğinden, adı geçen milletvekili hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca re’sen soruşturma başlatılmıştır” denildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
RESİMLİ BAYRAM MESAJLARI: Ramazan Bayramı En Güzel, Yeni, Anlamlı, Dualı, Ayetli, Hadisli Ramazan Bayramı Mesajları!
Narin Güran'ın mezarını ziyaret eden arkadaşları şeker ve çiçek bıraktı
'Ölüler Kıraathanesi' olarak biliniyor: Bu bayramda da gelenek bozulmadı
RESİMLİ BAYRAM MESAJLARI 2025 | WhatsApp ve Instagram’da paylaşabileceğiniz sevgiliye, arkadaşa, anne ve babaya özel resimli bayram mesajları
Gelenek bozulmadı: 1 kilometrelik bayramlaşma kuyruğu