SON DAKİKA... AKOM'dan İstanbul için kuvvetli sağanak uyarısı

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM, İstanbul için akşam saatlerinde kuvvvetli sağanak uyarısı yaptı. Cuma akşam saatlerinde başlayıp Cumartesi saat 17.00'ye kadar sürmesi beklenen sağanak yağışların yer yer kuvvetli ve gök gürültülü olması bekleniyor.
İBB Afet İişleri Dairesi Başkanlığı AKOM'dan İstanbul için sağanak yağış uyarısı geldi. Akşam saatlerinde başlaması beklenen sağanak yağışın yer yer kuvvetli ve gök gürültülü olması bekleniyor. Kuvvetli sağanak yağışın Cumartesi günü saat 17.00'ye kadar süreceği tahmin ediliyor. Yağışlar Çatalca ve Silivri 'nin kuzey bölgelerinde kısa süreli kuvvetli sağanak yağmur şeklinde görülecek. Sağanak yağışın akşam saatlerinde il geneline yayılması bekleniyor. Cumartesi akşam saatlerine kadar devam edecek yağışların şehir merkezinde kuvvetli, Karadeniz'e kıyısı olan kuzey bölgelerde ise çok kuvvetli olacağı uyarısı yapılıyor.
İstanbul'da hava sıcaklıklarının ise, 21 Eylül'e kadar mevsim normalleri civarıyla, 1-3 derece altında, 22-30 Eylül tarihleri arasında ise, mevsim normalleri civarıyla 1-3 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi