Son dakika! Adana'da sağlık çalışanı eniştesini bıçakla yaraladı
Gelen bilgiye göre, Adana'da tartıştığı sağlık çalışanı akrabası Ali Aldatmaz’ı çalıştığı sağlık kurumunda bıçakla yaralayan ve ardından kaçan B.D polis tarafından kısa sürede yakalandı.
Haberin Devamı
/

Olay, Merkez Sarıçam ilçesine bağlı Osmangazi Mahallesi’ndeki Sarıçam Sıtma Savaş Birimi’nde meydana geldi.
ENİŞTESİ İLE TARTIŞTI
/

İddiaya göre, teyzesinin kocası Ali Aldatmaz ile aralarında husumet bulunan B.D., Aldatmaz’ın çalıştığı sağlık kurumuna gitti.
Haberin Devamı
BIÇAKLA YARALADI
/

Burada ikili arasında çıkan tartışmada B.D., cebindeki bıçağı çıkararak Ali Aldatmaz’ı yaralayıp, kaçtı. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırılan Aldatmaz, ardından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
ANNESİNİN EVİNDE YAKALANDI
/

Polis, kaçan şüpheli, B.D.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Kısa süre sonra annesinin evinde saklandığı belirlenen B.D., yakalanarak gözaltına alındı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
/

Hastanede tedavisi süren Aldatmaz’ın ameliyata alındığı öğrenildi. Soruşturma sürüyor.