SON DAKİKA: 2 ayrı suç örgütü MAHZEN-3 ile çökertildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamaya göre, Osmaniye'de eş zamanlı olarak düzenlenen MAHZEN-3 operasyonlarında elebaşılığını Murat Özdemir ve Cengiz Arslan'ın yaptığı 2 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Suç örgütü üyesi 55 şüpheli de yakalandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Osmaniye’de eş zamanlı olarak düzenlenen “Mahzen-3” operasyonlarında elebaşılığını Murat Özdemir ve Cengiz Arslan’ın yaptığı 2 ayrı Organize Suç Örgütü çökertildiği belirtildi. Yerlikaya, operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 55 şüphelinin yakalandığını kaydetti.
Bakan Yerlikaya operasyonlarla ilgili şu bilgileri verdi:
"Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu organize suç örgütü üyesi şüphelilerin, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, silahla kasten öldürmeye teşebbüs, silahla tehdit ve silahla kasten yaralama, iş yeri ve ikamet kurşunlama, çok sayıda ruhsatsız silah yakalatma, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve görevli memura mukavemet gösterme, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak suçlarını işledikleri tespit edildi.
Operasyonlar sonucu; 61 adet ruhsatsız tabanca, 32 adet tüfek, 1,5 kg muhtelif uyuşturucu madde, çok sayıda mermi ve çok miktarda Türk Lirasına el konuldu."
Osmaniye’de eş zamanlı olarak düzenlenen “MAHZEN-3” operasyonlarında elebaşılığını Murat Özdemir ve Cengiz Arslan’ın yaptığı 2️⃣ ayrı Organize Suç Örgütü çökertildi ❗️
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) March 4, 2024
Operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 5️⃣5️⃣ şüpheli yakalandı❗️
Aziz… pic.twitter.com/7tnnH1kGLD
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Tavuk Döner Zehirlenmeleri Türkiye'de Alarm Veriyor: 2 Şehirde Yüzlerce Kişi Hastaneye Kaldırıldı
SON DAKİKA! Komşuların kavgasında gece kana bulandı: 5 ölü, 5 yaralı
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda renkli görüntüler! Kortej geçişine büyük ilgi
Dikkat! Tarih belli oldu... Meteoroloji ve İstanbul Valiliği'nden peş peşe uyarı: 'Kuvvetli geliyor'
Meteoroloji tarih verip uyardı! Montları kaldırmayın