Sokak ortasında yol kesip dehşet saçmıştı! Yeni görüntüler ortaya çıktı
İzmir'in Çiğli ilçesinde Necat Yorğun'un (35), sokakta önünü kestiği eski nişanlısı Selen Sakın'ı (39) tabancayla öldürüp, annesi Medine Serpil Kaynak'ı (70) yaraladıktan sonra intihar ettiği olayın öncesine ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; olaydan önce Yorğun ile Kaynak'ın tartıştığı görüldü.
Olay, dün saat 17.30 sıralarında Yeni Mahalle Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Necat Yorğun, sokakta eski nişanlısı Selen Sakın ile Sakın'ın annesi Medine Serpil Kaynak'ın önünü kesti.
Burada çıkan tartışmada Yorğun, Kaynak'a ve Selen Sakın'a ateş etti. Sakın ile annesi kanlar içerisinde yerde kalırken, şüpheli aynı tabancayla göğsüne ateş edip, intihar etti.
Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Selen Sakın'ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Ağır yaralanan Kaynak ile saldırgan Yorğun, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Necat Yorğun hastaneye hayatını kaybetti, Medine Serpil Kaynak'ın tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Ayrıca 2 otomobile de kurşun isabet ettiği belirlendi.
BİR CİSMİ VURDUĞU ANNEYE FIRLATMIŞ
Öte yandan olayın başlangıç anına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Anne ile kızın yaşadığı sitenin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde; Sakın'ın annesi Kaynak'ın güvenlik görevlilerinin bulunduğu site giriş noktasına doğru geldiği, o sırada aynı noktaya gelen Yorğun ile Kaynak'ın tartışması yer aldı. Ayrıca Yorğun'un elindeki bir cismi Kaynak'a fırlatıp, sokağa doğru hızla yürümesi görüntülere yansıdı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Katiliyle aynı karede! Önce cinayeti itiraf etti ardından 'O benim dostumdu' dedi
HABER... Şener Üşümezsoy o noktaları tek tek işaret etti: İşte büyük deprem riski olan yerler!
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
SON DAKİKA! Naci Görür: Silivri Fayı 6.2'yle Kırıldı! Adalar Fayı da Kırılacak! 7.5'lik Deprem Bekliyoruz
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?