hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

    Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
    expand

    Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? Sokağa çıkma yasağı hangi illere getirilecek? Geçtiğimiz hafta Corona virüsü tedbirleri kapsamında alınan tedbirler sonrası kamuoyunda bu sorunun cevabı sıklıkla araştırılıyor. Peki, sokağa çıkma yasağı ne zaman saat kaçta başlayacak? İşte, Cumhuraşkanı Erdoğan tarafından sokağa çıkma yasağı ile ilgili yapılan açıklama…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sokağa çıkma yasağı hangi illere getirilecek? Sokağa çıkma yasağı ne zaman saat kaçta başlayacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Corona virüsü tedbirleri ile ilgili yaptığı basın açıklamasında merak edilen soruya cevabını verdi. Peki, sokağa çıkma yasağı ne zaman ilan edilecek? İşte, sokağa çıkma yasağının getirileceği iller…

    SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya'daki Huber Köşkü'nde video konferans yöntemiyle düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada, sokağa çıkma yasağı ile ilgili merak edilen sorulara cevap verdi.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Sokağa çıkma yasağını önümüzdeki dönemde de ihtiyaç duyuldukça sürdürme kararı aldık. 17 Nisan Cuma gecesi saat 24.00'ten 19 Nisan Pazar gecesi saat 24.00'e kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacağını şimdiden duyurmak istiyorum." dedi.

    SOKĞA ÇIKMA YASAĞI HANGİ İLLERDE GEÇERLİ OLACAK?

    Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklamada 30 büyükşehir ve Zonguldak ifadesi geçmedi. Ancak bir önceki uygulamanın devamı niteliğinde olacağı için yasağın bu hafta da 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta da geçerli olması bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI CEZASI NE KADAR?

    Sokağa çıkma yasağı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’na muhalefet kapsamında veriliyor. Buna göre yasağı ihlal edenlere kolluk kuvvetleri tarafından 3 bin 182 lira para cezası kesiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow