hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sokağa çıkma yasağı hangi illerde kalktı? İşte, son dakika gelişmesi

    Sokağa çıkma yasağı hangi illerde kalktı İşte, son dakika gelişmesi
    expand

    Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Merakla araştırılan soru nihayet cevabını buldu. Peki, sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı hangi illerde kalktı? Merak edilen detayları sizler için haberimizde derledik. İşte, sokağa çıkma yasağı ile ilgili akıllardaki soruların cevabı…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sokağa çıkma kısıtlaması hafta sonları bazı illerde devam edecek. Detaylar bir süre sonra belli olacak. Yani, hafta sonu hangi illerde sokağa çıkma yasağının devam edeceği belli oldu. Özellikle “Sokağa çıkma yasağı hangi illerde uygulanacak?” sorusunun cevabı yapılan açıklamanın ardından en çok merak edilenler arasında yer alıyor.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

    Salgın sebebiyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması bizi gönlümüzce bayram yapmaktan mahrum bırakmış olsa da kalbimizdeki sevgiyi koruduk hatta güçlendirdik.

    20 yaş altıyla ilgili sokağa çıkma uygulamasını da 18 yaşa indiriyoruz. 0-18 yaş grubu çarşamba ve cuma günleri 14 ve 20 arasında çıkmaya tabi olmayacak.

    Sokağa çıkma kısıtlamalarının bazılarını bir müddet daha sürdürmekte fayda görüyoruz.

    SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI HANGİ İLLERDE UYGULANACAK?

    Sokağa çıkma yasağı ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre yasağın bazılarının bir müddet devam etmesinde fayda görüldüğü ancak hangi illerde uygulamanın devam edeceği ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow