Sobaya tiner döken genç dehşeti yaşadı!
İstanbul Fatih'te bir kafede arkadaşları ile oturan genç, yanan sobaya tiner dökünce yüzünde yanıklar oluştu. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, geçtiğimiz günlerde Fatih Yedikule'de bulunan bir kafede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akrabasının sahibi olduğu kafede arkadaşlarıyla birlikte oturan bir genç, sobadaki ateşi canlandırmak istedi.
Genç, kömürü daha hızlı tutuşturacağını düşünerek sobanın içine tiner döktü. Tinerin dökülmesi ile birlikte ortaya çıkan alev gencin yüzünü yaktı. Yaşanan olay kafenin içerisinde bulunan güvenlik kamerasına yansıdı. Öte yandan gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Yaşanan olayın güvenlik kamerasında
Kafenin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, bir gencin sobanın içine tiner döktüğü görülüyor. Bir anda parlayan alev gencin yüzünü yakıyor. Sobanın etrafında bulunan gençler kaçışmaya başlıyor. Daha sonra gençlerden biri sobadaki ateşi söndürmek için su döküyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Tarih belli oldu... Meteoroloji ve İstanbul Valiliği'nden peş peşe uyarı: 'Kuvvetli geliyor'
Meteoroloji tarih verip uyardı! Montları kaldırmayın
Ankara'yı sel aldı! Sokak ve caddeler göle döndü, Valilik uyardı
Korkutan uyarı... Prof. Dr. Naci Görür 'eli kulağında' dedi, o fayı işaret etti: "Kırıldı kırılacak!'
Dünürlerin Husumeti Kanlı Bitti: Babasını Vuran Kayınpederini Öldürdü!