hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Siyasetteki normalleşme süreci: CHP’nin gölge kabinesi, bakanları ziyaret ediyor!

    KAYNAKCNN TÜRK

    Siyasetteki normalleşme süreci devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ikinci görüşmelerinin ne zaman olacağı merak edilirken CHP’nin gölge kabinesinde yer alan isimler, bakanlarla bir araya geliyor. O görüşmelerin devamı da bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yapması beklenen iade-i ziyaret öncesi, CHP’li gölge bakanlar olarak tanımladığı isimler bakanlarla görüşüyor. Şimdiye kadar iki görüşme yapıldı.

    İlk görüşme Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda yapıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’i ağırladı.  O görüşmede gündem belediyeler oldu. Zeybek'in belediyelerle ilgili dosyayı bakana ilettiği öğrenildi.

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, CHP Genel Başkan Yardımcısı İlhan Uzgel'i makamında karşıladı. Fidan’a, CHP’nin dış politikaya ilişkin daha fazla bilgilendirilmek istediğinin Uzgel tarafından iletildiği öğrenildi.

    CHP ve bakanlar arasındaki görüşmelerin devam etmesi bekleniyor. Bundan sonraki süreçte İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'e ziyaret gerçekleştirilmesi bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow