Sivas'ta merdivenden düşen asker yaşamını yitirdi

Sivas'ta vatani görevini yaptığı tugayda merdivenden düşen asker, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sivas 5. Piyade Eğitim Tugayı Komutanlığı'ndaki bir binanın merdiveninden 20 Nisan Pazar günü düşen ve beyin kanaması teşhisiyle Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde 3 gündür tedavi gören piyade er Mehmet Yıldız (20), yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Yıldız'ın naaşı, hastane bahçesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere Adana'nın Çukurova ilçesine gönderildi.
Törene, Yıldız'ın annesi Emine ve babası Nihat Yıldız ile Sivas Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celalettin Sağır ve askerler katıldı. Törende, anne Emine Yıldız'ın gözyaşlarını tutamadığı görüldü.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sahte 'deprem uyarı' uygulamalarına dikkat
Beşiktaş'ta Trafik Tartışması Facia ile Sonuçlandı: Motosikletli Genç Hayatını Kaybetti
Kocaeli'de korkunç kaza! Bariyerlere ok gibi saplandı: 2 ölü
Beşiktaş’ta gece kulübüne kurşun yağdıran saldırgan: '5 bin liralık hesabı 25 bin lira olarak istediler'
Türkiye'nin En Genci: 22 Yaşında THY Pilotu!