Şile'de denizde bulunan top mermileri imha edildi
İstanbul’un Karadeniz kıyısında fark edilen çok sayıda patlamamış top mermisi kontrollü olarak imha edildi. Ayrıntılar CNN TÜRK Muhabiri Hasret Kaya ve Yasin Kamaloğlu'nun haberinde.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Çok sayıda mühimmat denizde imha edildi. Büyük bir gürültüyle patlayan top mermisi sarsıntı yarattı. Görüntüler İstanbul Şile Sofular Plajı'ndan.
28 Temmuz'da plaja giden bir kişi, denizde mühimmat görünce ekiplere haber verdi. İhbar üzerine giden ekipler plajı kapattı. Tarama çalışması başlatıldı. 30'a yakın mühimmat bulundu. Çok sayıda top mermisi tespit edildi.
SAS timleri çalışmalar kapsamında önce çevreyi güvenlik çemberine aldı. Çevredeki yerleşim yerleri boşaltıldı ve imha çalışması kapsamında da 35 kilogram patlayıcı kullanıldı. Fünyeler yardımıyla imha edilen mühimmat çevrede sarsıntıya neden oldu. Neyse ki bir olumsuzluk yaşanmadı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Köprüden baraj gölüne atlayan kadını su altı polisi kurtardı
EN YENİ HAYIRLI RAMAZANLAR MESAJLARI 2025! Hoş geldin Ramazan temalı, uzun, kısa, resimli Ramazan mesajları ve sözleri
Yeni kurulan mahallelerde seçim heyecanı
Dehşet evinden düğün evine
Eyüpsultan'da ikinci 'Cihantimur' olayı: Sürücü havalimanında yakalandı!