Silahlar çekildi: Kurşunlama, kavga, çatışma

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde motosiklet tamircisiyle müşteri arasında çıkan silahlı kavgada, Rıdvan Dertop öldü, iş yeri sahibi Deniz Çağlar A. yaralandı.
Olay, bugün saat 02.00 sıralarında, Bakırlı Mahallesi Örnek Caddesi girişindeki motosiklet tamircisinde meydana geldi. Motosiklet tamiri yüzünden iş yeri sahibi Deniz Çağlar A. ile müşteri Rıdvan Dertop arasında bir süre önce tartışma yaşandı. İddiaya göre, Dertop bu olaydan sonra, motosiklet tamirhanesi kapalıyken, iş yerine tabancayla ateş etti.
Silahlı kavga çıktı
Hakkında polis tarafından işlem yapılan Rıdvan Dertop, gece bir kez daha iş yerine gitti. Yanında tabancası bulunan Dertop, motosiklet tamircisi Deniz Çağlar A. ile konuşmaya başladı. Bu sırada çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Rıdvan Dertop, Deniz Çağlar A.’yı her iki bacağından da tabancayla vurarak yaraladı. Tabancasıyla karşılık veren Deniz Çağlar A. da Dertop’u vücudunun 8 yerinden ağır yaraladı.
Kurtarılamadı
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Rıdvan Dertop, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Bacaklarından yaralanan Deniz Çağlar A. ise Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Covid, Felç, Kalp Krizi, MS... 4 yıl içinde başına gelmeyen kalmadı!
Elinde Türk bayrağı ile polis helikopterini selamlayan kadına plaket
Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor
İstanbul’a Kış Gibi Hava: 7 Nisan’da Yağış ve Karla Karışık Yağmur Bekleniyor
Son Dakika... CHP Kurultayı Sonrası Gözler Özgür Özel’de: Parti İçindeki Yeni Güç Dengesi Nasıl Şekillenecek?