hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sıla bebek olayında kan donduran yeni detay: 42 diş izi! | Video Haber

    KAYNAK DHA

    Tekirdağ Malkara'da şiddet ve istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebek günlerdir yoğun bakımda. İncelemelerde 2 yaşındaki bebeğin vücudunda çok sayıda diş izi olduğu ortaya çıkmıştı. O izlerin 42 tane olduğu iddia edildi. Sıla bebeğin yoğun bakımdaki yaşam mücadelesiyse sürüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cinsel istismar ve şiddete maruz kaldı. Küçük bedeniyle büyük bir savaş veriyor Sıla bebek. Kan donduran olayla ilgili yeni bir detay öne sürüldü.

    Tekirdağ Malkara Devlet Hastanesi'ne "rahatsızlandı" diyerek annesi tarafından götürülen 2 yaşındaki Sıla bebeğin darbedildiği ve cinsel istismara maruz kaldığı ortaya çıkmıştı. Sıla bebeğin yoğun bakımda yaşam mücadelesi sürerken, yapılan incelemelerde 2 yaşındaki bebeğin vücudunda çok sayıda diş izi tespit edilmişti. Diş izlerinin 42 tane olduğu ve izlerin 3 ila 10 günlük olduğu öne sürülüyor.

    Soruşturma kapsamında bebeğin annesi, üvey babası ve bir komşu tutuklanmış, ardından da aynı komşunun 12 ve 13 yaşındaki iki çocuğu da tutuklanmıştı. Ayrıca Sıla bebeğin beş yaşındaki kardeşi de olayın duyulmasının hemen ardından devlet tarafından koruma altına alındı. Sıla bebeğin Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesinde entübe halde tedavisi devam ediyor. Bebeğin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow