hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şehitlerin kanı yerde kalmadı! 5 terörist böyle etkisiz hale getirildi!

    KAYNAKCNN TÜRK

    Jandarma, Ağrı ve Batman'da kritik bir operasyona imza attı. İki kentin kırsalında yapılan operasyonda biri kırmızı, üçü turuncu kategoride olan 5 terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonun görüntüleri çarpıcı... CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ değerlendirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    NİHAT ULUDAĞ ŞU İFADELERLE ANLATTI;

    Sabah İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya açıklamasını yaptı; Ağrı'da Doğubayazıt ilçesinde 1'i kırmızı kategoride 3'ü turuncu kategoride olmak üzere PKK'lı 5 terörist yakalandı. Kırmızı kategorideki terörist Şehmuz Malazgirt kod adlı Yılmaz Öner. 4 sivil vatandaşın şehit edilmesi eylemine karışmış aynı zamanda azılı bir terörist bu. Ve 68 güvenlik görevlisi ile 2 sivil vatandaşın da yaralandığı 18 ayrı eyleme karışmış.

    Bölgeye Komandolarımız çıkarma yaptı ve teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için hem havadan SİHA'larla hem de karadan intikallerle teröristleri etkisiz hale getirdi. Jandarma Komutanlığının yaptığı bu müthiş çalışma ile yakalanıyor teröristler.

    Jandarma SİHA'ları sadece orada değil, bütün kritik noktalarda her bölgeyi havadan saniye saniye izliyor. Ufacık bir PKK terörist haberinde tespit ediliyor, hemen bölge geniş bir alanda incelemeye alınıyor. Teröristler SİHA ve Komandoların müdahalesi ile etkisiz hale getiriliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow