Sedat Şahin'in 31 yaşındaki oğlu kalp krizinden öldü

Suç örgütü lideri Sedat Şahin'in 31 yaşındaki oğlu Şehmi Erkan Şahin, sabaha karşı İstanbul Beykoz'daki evinde hayatını kaybetti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sedat Şahin'in İstanbul Beykoz'da yaşayan büyük oğlu Şehmi Erkan Şahin sabah 04.00 sıralarında evinde hayatını kaybetti. Şahin'in cenazesi daha sonra otopsi yapılması için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na getirildi.
"Mafya hesaplaşması" operasyonu: 3 tutuklama
Buradaki işlemleri tamamlanan ve yakınları tarafından alınan Şehmi Erkan Şahin'in cenazesi araç konvoyu eşliğinde helallik alınması için evine götürüldü. Rahatsızlığı olduğu belirtilen Şahin'in kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği kaydedildi.
Şehmi Erkan Şahin yarın memleketi Samsun Bafra ilçesi Alaçam Köyü Gökçeboğaz Mahallesi Kargalı mevkii aile mezarlığına defnedilecek.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bakan bir daha baktı: "Hayatımda ilk defa gördüm"
BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK? 30-31 Mart, 1 Nisan Ramazan Bayramı hava durumu!
Abramoviç'in yatları 3 yıldır Muğla açıklarında
e-Devlet üzerinden eksper raporu sorgulama nasıl yapılır? e-Devler eksper raporu sorgulama
HABER... İstanbul'un kaç aylık suyu var? Barajlarda son durum