hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seçil Erzan ve Dilan Polat koğuş arkadaşı oldu

    KAYNAKCNN TÜRK

    Aylardır Türkiye’nin konuştuğu iki isim, bankacı Seçil Erzan ve fenomen Dilan Polat 9 numaralı koğuşta oda arkadaşı oldu. Cezaevi yönetimine yaptıkları talep kabul edildi. Detaylar, CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz ile kameraman Yasin Kamaloğlu’nun haberinde.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Biri lüks yaşamının ardından, diğeri ise banka müdürü koltuğundan demir parmaklıklar ardına girdi. İki isim şimdi de koğuş arkadaşı oldu.

    Türkiye’nin aylardır konuştuğu iki isim Dilan Polat kara para aklama iddiası ile 7, Seçil Erzan ise nitelikli dolandırıcılık suçlaması ile 14 aydır cezaevindeydi. İkili bu kez Marmara Cezaevi’nin 9 numaralı koğuşunda buluştu.

    Seçil Erzan ve Dilan Polat koğuş arkadaşı oldu

    9 numaralı koğuşun ilk tutuklusu bankacı Seçil Erzan’dı. Ardından Candan kardeşler tutuklandı. İki kardeş, Erzan’ın kaldığı odaya yerleştirildi.

    Bahar Candan ile anlaşmazlık yaşayan bankacı Seçil Erzan, koğuşunu ayırdı. 9 numaralı koğuştaki odasında tek başına kaldı.

    Erzan’dan 7 ay sonra tutuklanıp Marmara Cezaevi’ne gönderilen fenomen Dilan Polat da aylardır kardeşi Sıla Doğu ile aynı koğuşu paylaşıyordu. Sıla Doğu’nun geçtiğimiz günlerde tahliye edilmesi ile Dilan Polat da tıpkı Erzan gibi yalnız kaldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Seçil Erzan ve Dilan Polat koğuş arkadaşı oldu

    Birbirleri ile cezaevi sürecinde tanışan Seçil Erzan ve Dilan Polat önce arkadaş oldu. Şimdi ise aynı odayı paylaşıyorlar.

    Erzan ve Polat, cezaevi yönetimine ayrı ayrı dilekçe sundu. İkili aynı odada kalmak istediklerini belirtti cezaevi yönetimi o talebi kabul etti. Erzan ve Polat şimdi 9 numaralı koğuşun aynı odasında.

    Avukatları ise ikilinin iyi anlaştıklarını ve cezaevi süreci tamamlanıncaya dek aynı odayı paylaşacaklarını belirtti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow