Sağlık Bakanlığı Suriye'ye yeni hastaneler kuracak

Suriye'de Cerablus’a hastane kuran Sağlık Bakanlığı, Azez ve Çobanbey'de de iki yeni hastane kuracak.
Sağlık Bakanlığı Suriye'de Cerablus'a kurduğu hastanenin ardından Azez ve Çobanbey mevkiinde de yeni hastaneler oluşturacak.
Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Hasan Aydınlık ve Afet ve Acil durum yönetimi Daire Başkanı Dr. Hakan Güdücü, yanlarında bulunan heyetle birlikte, Suriye’nin Azez ve Çobanbey bölgesinde oluşturulması planlanan hastane binasında inceleme yaptı.
O hastanede 513 bebek dünyaya geldi
Kilis İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü Dr.Turgay Happani, Kilis Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Serdar Sarıfakı, Devlet Hastanesi Başhekimi Erşan Öztin’den de eşlik ettiği heyet, eksiklikler ve ihtiyaç duyulan donanımları da belirledi.
Dr. Aydınlık, Çobanbey Sıhhi Tahliye noktasında görev yapan UMKE ve 112 Acil personellerini ziyaret etti. Aydınlık, sınır ötesindeki üste yçalışan personele Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın selamını ileterek, teşekkür etti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
"Demek herkes beni arıyo" diye paylaşım yapmışlardı! Kıskıvrak yakalandılar
Dikkat! Tarih belli oldu... Meteoroloji duyurdu: Kar geri geliyor!
Toz Taşınımı Hayatı Felç Etti: Araçlar Tozla Kaplandı, Görüş Mesafesi Düştü!
Görüntüler çok konuşulmuştu! Polat çiftine yönelik uyuşturucu soruşturmasında Adli Tıp Kurumu raporuna ulaşıldı
Oğlunun katilleri ile yüzleşti! Annenin sözleri yürek yaktı