Sağlık Bakanı Demircan'dan yanan hastane açıklaması

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Gaziosmanpaşa'da yangın çıkan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bakım ve onarım için gerekli hazırlıkların yapıldığını, hızlı bir şekilde hastanenin yeni teknik şartlara uygun inşa edileceğini bildirdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Demircan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki yangına ilişkin resmi raporun henüz kendilerine ulaşmadığını belirten Demircan, adli, idari ve teknik soruşturmaların devam ettiğini söyledi.
Taksim İlkyardım Hastanesi neden yandı?
Resmi raporun birkaç gün içinde kendilerine ulaşacağını ifade eden Demircan, "Hastanenin bakım ve onarımı için gerekli hazırlıklar yapılıyor. Hızlı bir şekilde yeni teknik şartlara uygun olarak inşa edilecek." dedi.
Sağlık Bakanı Demircan, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173'üncü yıl dönümü olduğunu da anımsatarak, polislere görevlerinde başarılar, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet ve gazilere acil şifalar diledi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyor! Yapmayanların ehliyeti iptal edilecek
Prof. Dr. Ateş'ten 'deprem' açıklaması: "250-300 yıl beklemiyoruz"
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
29 NİSAN İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 85 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama
Katiliyle aynı karede! Önce cinayeti itiraf etti ardından 'O benim dostumdu' dedi