hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sabancı çiftinin sağlık durumu nasıl? CNN TÜRK muhabiri hastane önünden bildirdi

    Yunanistan'ın Leros adasında denizde kaza geçiren Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı çiftinin tedavileri İstanbul'da özel bir hastanede devam ediyor. CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz hastane önünden çiftin sağlık durumuna dair güncel bilgileri paylaştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz'ın aktardığı bilgiler şu şekilde;

    Sabancı çiftinin sağlık durumunun olumlu yönde seyrettiğini ifade ederek başlamak istiyorum sözlerime. Sabancı çifti bulunduğumuz bu noktadaki özel hastanede tedavi altında ve tedavileri de devam ediyor. Tabii çiftin sağlık durumuna ilişkin son açıklama Ali Sabancı'nın hali hazırda yönetim kurulu başkanlığını yapmış olduğu şirketten geldi hemen o açıklamayı aktarmak istiyorum.

    'Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın 24 Ağustos 2023 tarihinde geçirdikleri deniz kazasının ardından cuma günü geçirmiş oldukları tüm operasyonlar başarı ile sonuçlanmıştır tedavileri titizlik ile devam etmektedir' ifadeleri yer aldı yine aynı paylaşımda bir not daha düşüldü, özellikle kamuoyunda son günlerde yer alan haberlere ilişkin de şöyle bir açıklama yer aldı 'Bu açıklamalar haricinde doğru ve güncel olmayan paylaşımların dikkate alınmamasını önemle rica ederiz' açıklaması da yapıldı söz konusu şirket tarafından.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çiftin sağlık durumlarının iyi olduğunu söylemiştik, o kazanın akabinde de pek çok isim iş dünyasından, siyaset dünyasından bulunduğumuz bu noktada ziyarete geldi, önemli isimler var. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç yine İstanbul Valisi Davut Gül de hafta sonu Sabancı ailesini ziyarete gelen isimler arasında. Yine iş dünyasından pek çok isim de Sabancı ailesini bu zor gününde yalnız bırakmadı, Yıldırım Demirören - Revna Demirören, Ahmet Nazif Zorlu, Dursun Özbek, Ömer Sabancı ve Mehmet Cengiz de ziyarete gelen iş dünyasının önemli isimlerinden birkaçıydı.

    Sağlık durumlarının nispeten iyiye doğru gittiğini ifade etmiştik, peki kaza nasıl yaşandı aslında 3 gün boyunca konuşuyoruz. Kaza 24 Ağustos saatler akşam saatlerini gösterdiğinde yaşandı, aslında Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı uzunca bir süredir Yunanistan'da tatil yapıyorlardı. Tatil yapmak için Yunanistan'ın Leros Adası'na gitmişlerdi, ve o gece kazanın yaşandığı akşam da hep birlikte ailecek yemek yemek için teknelerini adaya bıraktılar ve bir zodiak bota bindiler, yine o botta Ali Sabancı, Vuslat Doğan Sabancı'nın yanı sıra çocukları Emre Sabancı ve Kaan Sabancı'nın da bulunduğu iddiası var. Tekneleri ile birlikte İleryoz kıyılarına gidecekleri sırada bir anda kaza meydana geldi ve Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı o kazada yaralandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Toparlamak gerekirse Ali Sabancı'nın tedavisi yoğun bakımda devam ediyor, yine aynı zamanda eşi Vuslat Doğan Sabancı da tedavi altında.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow