Rita Dari Winkler cinayetinde şüphelinin kardeşi tutuklandı

Kendisinden haber alınamayan ve 34 gün sonra Gölcük'te cesedi bulunan 39 yaşındaki Alman vatandaşı Rita Dari Winkler'in öldürülmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan 1 numaralı şüpheli A.K.S.'nin erkek kardeşi Hüseyin S. (42) tutuklandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandıktan sora Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilen zanlı, savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
SIRTINDAN TEK KURŞUNLA VURULMUŞ
Bu arada, Alman kadına yapılan otopside, sırtından girip göğsünden çıkan tek mermiyle öldürüldüğü tespit edildi. Rita Dari Winkler, öldürüldükten sonra, cesedi bir varil içine konularak üzerine beton döküldü.
CESET BOZULDUĞU İÇİN AĞABEY TEŞHİS EDEMEDİ
Bu arada, teşhis ve DNA testi için bugün öğleden sonra Adli Tıp Kurumu'na gelen Alman kadının ağabeyi Matios Dari'nin, cesedin tanınmayacak derecede bozulması nedeniyle teşhiste bulunamadığı öğrenildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Yaşanan felaketi gözyaşları içinde anlattı: 30 yıllık emeğim mahvoldu
Otomobil sahipleri dikkat! Avukat hatayı buldu, o cezalar iptal ediliyor
Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarını tahrip eden şüpheli tutuklandı
Aramalar sürüyor: Cumali nerede? Ekipler seferber oldu...
Şehit olmadan 1 gün önce kardeşine yazmış: Son isteği yerine getirildi