hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bugün PTT açık mı, kapalı mı? 15 Temmuz Pazartesi PTT çalışıyor mu?

    Bugün PTT açık mı, kapalı mı 15 Temmuz Pazartesi PTT çalışıyor mu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    15 Temmuz 2024 Pazartesi günü PTT şubelerinde işlem yapacak olanlar ve PTT kargo aracılığıyla kargo alımı bekleyenler pazartesi günü PTT’lerin çalışma durumlarını araştırmayı sürdürüyor. Peki, 15 Temmuz 2024 Pazartesi günü PTT açık mı, kapalı mı? Bugün PTT çalışıyor mu?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü 2024 yılında pazartesi gününe yani hafta içine denk gelecek. Peki, pazartesi günü devlet kurumları açık olacak mı? İşte PTT’lerin pazartesi günü çalışma durumları…

    15 TEMMUZ 2024 PAZARTESİ PTT AÇIK MI, KAPALI MI?

    15 Temmuz Pazartesi günü PTT'nin çalışma durumu merak ediliyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü resmi tatil olduğundan, PTT şubeleri de bu tarihte hizmet vermemektedir. PTT şubeleri ve kargo hizmetleri, 15 Temmuz Pazartesi günü kapalı konumda olacak. Vatandaşlar, PTT işlemlerini ve kargo gönderimlerini 16 Temmuz Salı günü yapabilecekler. Tatil dolayısıyla PTT ATM'leri, internet bankacılığı ve mobil uygulamalar üzerinden gerçekleştirilecek işlemler ise kesintisiz devam edecek. PTT ile ilgili tüm işlemleriniz için resmi tatil sonrasında hizmet alabilirsiniz.  

    Aynı şekilde PTT şubeler gibi bankalar, kargolar, noterler ve diğer kamu kurumları da kapalı olacaklar. Hastaneler acil bölümlerinde hizmet verecek, eczaneler ise nöbetçi eczane usulü çalışacaklar.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow