hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    PTT annelere 3700 TL yardım başvurusu var mı? Annelere 3700 lira yardım mı yapılacak?

    PTT annelere 3700 TL yardım başvurusu var mı Annelere 3700 lira yardım mı yapılacak
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Bazı sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlarda PTT aracılığıyla annelere 3700 TL’lik yardım yapılacağı iddialar sonrasında başvuru şartları ve diğer detaylar merak konusu olmuştu. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın böyle bir açıklaması yer alıyor mu? PTT annelere 3700 TL yardım başvurusu iddiası doğru mu?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sosyal medyada bazı hesaplar tarafından paylaşılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından PTT aracılığıyla annelere 3700 lira yardım yapılacağı iddiaları sonrasında ebeveynler başvurulara ilişkin detayları araştırmaya başladı. Peki, iddialar doğru mu?

    PTT ANNELERE 3700 TL YARDIM BAŞVURUSU VAR MI?

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın devam eden mevcut sosyal yardım ödemeleri dışında özel olarak annelere 3700 lira yardım yapılacağına dair yeni bir açıklaması bulunmuyor. Bu nedenle PTT aracılığıyla böyle bir yardım başvurusu henüz bulunmuyor. Sosyal medyada yer alan paylaşımlardaki iddialar gerçeği yansıtmıyor.

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın mevcut sosyal yardımları ise geçtiğimiz yıllardan bu yana devam eden farklı ödemeler.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow