hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Polis ve komiser yardımcısı alımı son durum: Şahsen başvuru süreci durdu!

    Polis ve komiser yardımcısı alımı son durum: Şahsen başvuru süreci durdu
    expand

    10 bin polis alımı ve komiser yardımcısı alımı ile ilgili detaylar yakından takip ediliyor. Başpolisler arasından yapılacak komiser yardımcısı alımlarıyla ilgili şahsen başvuru süreci sorusu sona erdi. Öte yandan 10 bin polis alımıyla ilgili detaylar ise adaylar tarafından merak ediliyor. İşte, komiser yarımcısı ve polis alımıyla ilgili detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başpolisler arasından komiser yardımcısı alımıyla ilgili süreç hız kesmeden devam ediyor. Son olarak şahsen başvurular sona erdi. Bununla birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun müjdesini verdiği 10 bin polis alımıyla ilgili süreç ise yakından takip ediliyor. Peki, 10 bin polis alımı ve komiser yardımcısı alımları ne zaman yapılacak? İşte detaylar…

    ŞAHSEN BAŞVURULAR SONA ERDİ

    Baş polisler arasından komiser yardımcısı alımı ile ilgili internet üzerinden başvuru süreci geçtiğimiz 10 Mayıs Cuma günü sona erdi. Başvuruların bitmesinin ardından şahsen başvurular başladı. Şahsen başvurular 17 Mayıs tarihinde sona erdi.

    Komiser yardımcısı mülakat tarihi ise 27 – 31 Mayıs tarihleri arasında devam edecek.

    Sözlü mülakatı geçen adaylar ise 15 – 28 Haziran tarihlerinde uzaktan eğitime tabi tutulacaklar.

    10 BİN POLİS ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

    İçişleri Bakanı Süleyman Soylu önümüzdeki süreçte 10 bin polis alımı yapılacağı müjdesini verdi İşte, Bakan Soylu’nun açıklaması:

    Bir 10 bin polis alımına daha çıktık, oradan da göndereceğiz, Eylül ayında bir 10 bin polis daha alacağız. Oradan da göndereceğiz. Jandarma asayiş için 25 bin alımımız var.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu açıklamaya göre Bakanlık tarafından plan değişikliğine gidilmezse Eylül ayı içerisinde POMEM tarafından 10 bin polis alımı yapılacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow