PKK'lılara ayakkabılarını giyme fırsatı bile vermediler
PKK'nın Karadeniz'de tutunma çabalarına karşı operasyonların aralıksız sürdüğü Giresun'da, Yağlıdere ilçesinde bölgeye yeni giren terörist grubun sorumlusu "Çiyager" kod adlı PKK'lı öldürülmüştü. JOPER, JÖH ve PÖH'lerin nefes aldırmadığı terör örgütü mensuplarının aralarındaki telsiz konuşmaları da ortaya çıktı: "Bir anda karşımıza çıktılar, ne olduğunu anlamadık ayakkabılarımızı dahi giyemeden kaçtık, Çiyager de öldü."
Haberin Devamı
/

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Özel Harekat Şube Müdürlüğü timleri de sıcak bölgede asker ile omuz omuza terör örgütü PKK’ya karşı aralıksız mücadele veriyor.
/

Giresun grup sorumlusu "Çiyager" kod adlı terörist Serdar Bekmez’in Yağlıdere kırsalında öldürülmesinin ardından İhlas Haber Ajansı (İHA) sıcak bölgeye girerek Polis Özel Harekat (PÖH) timlerinin bölgedeki operasyonlarını görüntüledi.
Haberin Devamı
/

Bölgede terör unsurlarına karşı arama tarama ve pusu faaliyeti yürüten timler termal kameralar ve ‘Kobra’ diye tabir edilen zırhlı araçlar ile bölgeyi didik didik tarıyor.
/

JOPER, JÖH, PÖH ve istihbarat unsurları bölgede adeta kuş uçurtmazken bölücü terör örgütü mensuplarının son telsiz kestirmeleri de alındı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

JOPER timleri ile girdikleri çatışma sonrası grup sorumlularının öldürülmesiyle şoka giren PKK’lılar telsizdeki konuşmaları da dikkat çekti.
/

Telsiz kestirmesinde, "Bir anda karşımıza çıktılar, ne olduğunu anlamadık ayakkabılarımızı dahi giyemeden kaçtık, Çiyager de öldü" dedikleri ortaya çıktı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı