PKK Cizre'de adliye binasına roketatarla saldırdı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde adliye binasına roketatarla ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda can kaybı olmazken, kısa süreli bir çatışma yaşandı. Polis saldırının gerçekleştiği mahallede geniş çaplı operasyon başlattı.
Cizre ilçesi Kale Mahallesinde bulunan Cizre Adliye binasına dün gece saat 01.30 sıralarında PKK'lılar tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi.
Roketli saldırının ardından Adliye binasına bu kez uzun namlulu silahlar ile saldırı yapılırken, Adliye binası önünde bulunan polislerinde karşılık vermesi sonucu kısa süreli çatışma çıktı. Saldırıyı gerçekleştiren PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için operasyon başlatılırken, saldırıda roket mermisinin Adliye binasında bulunan çay ocağına isabet ettiği ve Adliyenin bazı camlarının kırıldığı görüldü. Saldırı sırasında mahallede bazı evlerin camlarının da kırıldığı görülürken, can kaybının yaşanmadığı saldırıdan sonra sabah saatlerinde polis saldırının gerçekleştiği Topal sokak başta olmak üzere Kale mahallesinde geniş çaplı operasyon başlattı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bungalovda gizli kamera skandalı... Tek tek kontrol edilecek
İSTANBUL’DA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'un 21 ilçesinde elektrik kesintisi!
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nden açıklama!
HABER... Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu nasıl? Doktoru olumlu gelişmeyi paylaştı: Kızına tepki verdi