hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özgür Özel'den normalleşme eleştirilerine yanıt

    KAYNAKCNN TÜRK

    Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesinin ardından siyasette başlayan normalleşme sürecine yöneltilen eleştirilere CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den cevap geldi. Özel, "Bu süreci ben talep ettim, randevuyu ben istedim devamında fayda gördüğümü ben söyledim." dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Bu süreci ben talep ettim, bayramda ben aradım, randevuyu ben istedim, devamında fayda gördüğümü ben söyledim.”

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından gelen eleştirilere bu sözlerle yanıt verdi. ''Süreci ben talep ettim'' dedi. “Sonuç alana kadar da bu işleri sürdüreceğim. Sonuç almazsam boşu boşuna görüşmenin imkanı yok. Ama bu, asla yumuşama ve muhalefeti zayıflatma noktasına gelmeyecek.”

    Özgür Özelden normalleşme eleştirilerine yanıt

    Gözler Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yapacağı iade-i ziyarete çevrilmişken, ana muhalefet lideri Özel'den siyasetteki normalleşme sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalar geldi. “Normalleşme şudur, el sıkışma olmadığı zaman ne olur biliyor musunuz? Bazen dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış. Bazen halledilecek ufak tefek şeyler müzakere ile halledilebilecekken olmuyor.”

    Özel, ziyaret kararının arkasında durdu. “Sen burada yukarıda el sıkışmıyorsan bütün bir süreç el sıkışmayanların uzantıları olarak köye kahveye kadar gidiyor. Memleket birbirine yabancılaşıyor ve düşmanlaşıyor. Benim işim bunu körüklemek değil.”

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özgür Özelden normalleşme eleştirilerine yanıt

    Bu arada CHP Genel Başkanı Özgür Özel perşembe günü İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nu ziyaret edecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow