hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özgür Özel’den mesaj: Kendimiz olursak kazanamayız siyasetine yönelmedik!

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Atatürkçü Düşünce Derneği'nin 17. Olağan Genel Kurulu’na katıldı ve “Kendimiz olursak kazanamayız, kapsayamayız şeklindeki özgüvensiz bir siyasete yönelmedik" ifadelerini kullandı. Özel, gazetecilerin Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayının kim olduğu sorusuna Ekrem İmamoğlu yanıtını verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı iade-i ziyarete ilişkin konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Atatürkçü Düşünce Derneği'nin 17. Olağan Genel Kurulu’na katıldı. Sözü geride kalan yerel seçimlere getirdi ve “Kendimiz olursak kazanamayız, kapsayamayız şeklindeki özgüvensiz bir siyasete yönelmedik" ifadelerini kullandı.

    Özel, CHP'nin kuruluş ilkelerine dikkat çekti ve "Her birine sahip çıktık" diye de ekledi.

    CHP Genel Başkanı Özel, İstanbul'da da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özel'e Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayının kim olduğu soruldu ve “Bu görevi Ekrem İmamoğlu'na başkana teklif ettik. Mansur Başkan 'karara hep birlikte uyarız, destekleri' diyecek olgunlukta davranan biridir" yanıtını verdi. 

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı iade-i ziyaret hakkında ise “9'u ile başlayan hafta içinde bir gün konuşacağız. Özel Kalemler belirleyecekler, sonrasında basından sorumlu arkadaşlar paylaşır” ifadelerini kullandı.

    Özel'e, Selahattin Demirtaş'a bir ziyareti olup olmayacağı da soruldu. CHP Genel Başkanı Özel, “Bu hafta ve önümüzdeki hafta programımda yok, olursa paylaşırım" dedi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow