hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özgür Özel: İsteyen gelir normalleşir

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel Malatya'da halk buluşmasında konuştu. Siyasette normalleşme polemiğine ilişkin konuşan Özel, "Gelen gelir, gelmeyenler milletin karşısına geçer" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel Malatya'da halk buluşmasında konuştu. Özel’in gündeminde siyasette normalleşme tartışmaları, hedefinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin iade-i ziyaret sonrası sözleri vardı.

    Özgür Özel, “Ülkeyi kuran iradeyiz. Gelen gelir, gelmeyenler milletin karşısına geçer. Milletle devlet yarışırsa devlet kazanır. Biz kazanacağız” sözlerini kullandı.

    Özel, kayısı üretenlerin sorunlarına da değinerek “Kuru kayısı üreticide 140 TL, pazarda 300, markette 370 lira. Geçen sene bahçede kuru kayısı 100 liraydı. 1 senede mazot, gübre, işçilik ikiye katladı. Fiyat sadece yüzde 40 artmış. Marketteki fiyat ikiye katlıyor ama buradaki fiyat yüzde 40. Kayısının hakkını aramak için ne gerekiyorsa onu yapacağız” ifadelerini kullandı.

    Özgür Özel, CHP’nin 30 Haziran'da Kocaeli'de 'Geçinemiyoruz Mitingi' düzenleyeceğini duyurdu.

    Özel’in gündeminde orman yangınlarıyla mücadele yer aldı ve “Dün Diyarbakır-Mardin arasında çıkan yangınlarda ölen 12 evladımız var. Türkiye'nin her yerinde orman yangınları sürüyor. Bu meseleye artık TBMM’nin el koyması gerekir. Bunun için çalışacağız” sözlerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow