hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özel'den Kılıçdaroğlu'na ‘hançer’ cevabı

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP’de başlayan "hançer" tartışması devam ediyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine cevap verdi ve “Bu partide kimsede hançer bulunmaz'' dedi. Özel, "Hançer demokrasiye ait bir enstrüman değil” ifadesini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, “Elinde hançer olanlar arkamda dursunlar. Hançerlerini soğutmasınlar” açıklamasında bulunmuştu.

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise hançer eleştirilerine cevap verdi. Özel, “Bu partide kimsede hançer bulunmaz” dedi ve Sözcü Gazetesi’nde değerlendirme yaptı.

    Özgür Özel, ''O değerlendirmelerin çok önemli bir kısmını hiç üstüme almadım, hançer mançer. Biz hançer bahsini sayın genel başkanla kurultayda kapattık. Ben bu partide kimsede hançer olmadığını ifade etmiştim. Ve sayın genel başkana yönelik olarak da ne kendime ne siyasi bir arkadaşıma bunu yakıştırmam. Hançer demokrasiye ait bir enstrüman değil” ifadelerini kullandı.

    Özel, katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulunarak “Başarısız olursam bırakırım’ mesajı verdi.

    Özgür Özel, “Ben CHP iktidar yapamazsam, o gece çıkacağım ve istifa edeceğim. Siyaseti o gün bırakacağım. Bu kadar net soyluyorum. İlk genel seçimde” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özel'in gündeminde partisindeki cumhurbaşkanı adaylığı tartışmaları da vardı ve “Benim Cumhurbaşkanı adayı olmak gibi bir hedefim, bir niyetim yok. Beni çıldırtacaklar. Efendim aday olur musunuz? Şunu yapar mısınız? Ben kendi adıma hiçbir şey istemem” sözlerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow