OSTİM operasyonu: 8 kişi gözaltında

Ankara OSTİM'de aynı gün içerisinde meydana gelen ve 20 kişinin hayatını kaybettiği patlamalarla ilgili 8 kişi daha gözaltına alındı. Operasyonlar, bir kişinin ifade değiştirmesinin ardından geldi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
OSTİM'de meydana gelen patlamalarla ilgili tüplerin dolumunun yapıldığı şirkette çalışan bir kişinin ifade değiştirmesinin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili araştırmalarını derinleştirdi.
Şirket çalışanının ifadeleri doğrultusunda Sincan Organize Sanayii'nde bulunan bir depoya baskın düzenlendi.
Baskında, depoda bulunan 96 adet sanayi tüpüne el konuldu.
Patlamalara neden olan tüplerin dolum yapıldığı işyeri çalışanları ve yöneticileri çeşitli adreslerde gözaltına alındı.
Dolum şirketinin sahibinin ise arandığı öğrenildi. Şahısların adliyeye sevkedilmesi bekleniyor.
OSTİM ve İvedik Sanayi Siteleri'nde 3 Şubat'ta 8 saat arayla meydana gelen patlamalarda 20 kişi hayatını kaybetmişti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
29 NİSAN İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 85 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama
Katiliyle aynı karede! Önce cinayeti itiraf etti ardından 'O benim dostumdu' dedi
HABER... Şener Üşümezsoy o noktaları tek tek işaret etti: İşte büyük deprem riski olan yerler!
SON DAKİKA! Naci Görür: Silivri Fayı 6.2'yle Kırıldı! Adalar Fayı da Kırılacak! 7.5'lik Deprem Bekliyoruz