Onursal Adıgüzel: 'Gücünüz yetiyorsa gelin bizi alın'

CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Meclisteki konuşmasında İçişleri Bakanlığına çağrıda bulundu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Adıgüzel, Meclis Genel Kurulunda yaptığı İçişleri Bakanlığına çağrıda bulundu, "Laikliği savunan gençleri, sosyal medya üzerinden hedef gösteren İçişleri Bakanlığına bir çağrıda bulunuyorum. Ben bu ülkenin bir milletvekili olarak, gericiliğin değil laikliğin, cihatçıların değil katledilen masum insanların yanında duran bu metnin altına imzamı atıyorum. Eğer gücünüz yetiyorsa, gelin bizi de alın!" diye konuştu.
Gençlerin dile getirdiği metinde, laik vurgusu ve başkanlık karşıtlığı dışında herhangi bir vurgu bulunmadığına dikkat çeken Adıgüzel, "Anayasanın değiştirilemez hükümlerinde yer alan laiklik ilkesine vurgu yapmak mı yoksa Başkanlığa karşı çıkmak mı suç?" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi
Türkiye Avrupa’yı Geride Bıraktı: Çocuk Nüfusu AB Ortalamasının Üzerinde
Cumhurbaşkanı adaylığında kim önde? Madde madde değerlendirme! Abdulkadir Selvi yazdı...