Öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı: 18 yaralı

Kastamonu'nun Küre ilçesinde öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı. Kazada 16'sı öğrenci toplam 18 kişi yaralandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kaza, sabah saatlerinde Küre ilçesinde meydana geldi. İlçeye bağlı Kayadibi köyünden aldığı öğrencilerle ilçe merkezine gelen Ahmet Uçar (51) yönetimindeki 37 EP 949 plakalı öğrenci servis minibüsü karşı yönden gelen Mete Tunoğlu'nun (41) kullandığı 78 SF 518 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.
Kazada her iki sürücü ile birlikte, servis minibüsünde bulunan 16 öğrenci yaralandı. Kaza sonrasında bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.
Yaralılar Küre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan sürücüler Ahmet Uçar ve Mete Tunoğlu ile birlikte 3 öğrenci Kastamonu Devlet Hastanesine sevk edildi. Diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Her gün toplanıp iftara kadar izliyorlar! "Çok keyifli pür dikkat takip ediyoruz"
Görüntüler Avcılar'dan! Alev topuna döndü: 7 araca çarptı
HABER... Baharı görmeden yaz geldi! Yeni uyarı: Rekor sıcaklıklar...
Geriye soru işaretleri kaldı! Ece'nin ölümünde arkadaşından dikkat çeken sözler: "Tuvalet temizlettirdiler"
ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI 2025: Başvuru tarihleri, şartları ve kadro dağılımı!