O yol 6 ay boyunca kapalı kalacak

Ağır kış şartları nedeniyle Ardahan-Ardanuç Karayolu, tedbir amaçlı olarak 6 ay boyunca trafiğe kapatıldı.
Ardahan'da kışın kapatılan yollar statüsünde olan Ardahan-Ardanuç Karayolu, yaklaşık 5 ay süreyle trafiğe kapatıldı. Karayollarınca Ardahan-Ardanuç kara yolunun herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması amacıyla her kış mevsiminde olduğu gibi bu kış da trafiğe kapatıldı. Artvin-Ardahan Karayolu 2019 Nisan ayına kadar trafiğe kapalı kalacak.
Ardahan kent merkezine bağlı Bağdeşen köyü mevkisinden itibaren yol ortasına konulan levha ile araç geçişlerine kapatıldı. Sürücülerden Cüneyt Şenel yolun trafiğe kapatıldığını söyleyerek, "Yol kardan dolayı kapalı olduğu için ilerleyemedik ve geri döndük" dedi.
SON DAKİKA
-
22. 52
İsrailli esir asker: "Trump, Netanyahu'nun yalanlarının kurbanı"
-
21. 45
Beyaz Saray'dan Umman'daki görüşmeye ilk yorum
-
21. 43
SON DAKİKA ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI 12 NİSAN 2025 | Çılgın Sayısal Loto sonuçları nasıl öğrenilir? Sonuç sorgulama ekranı!
-
21. 36
Tarih belli oldu! Bahar havası geri geliyor: Sıcaklıklar artacak!
-
21. 30
Havacılıkta yeni kurallar: Biniş kartı ve check-in tarih oluyor
-
21. 24
Emine Erdoğan, Antalya'da lider eşlerine Anadolu'nun kültürel mirasını tanıttı