Necmettin Erbakan'a piyango çıkmamış!

Necmettin Erbakan'a kayıp trilyon affı yok. Torba Tasarı'ya son anda eklenen ve kapatılan siyasi partilerin Hazine alacaklarını düzenleyen madde ile ilgili bu açıklama geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, "kesinleşmiş davalar kapsam dışında" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Nurettin Canikli, "Erbakan'a af" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.
Necmettin Erbakan ile ilgili Kayıp Trilyon davasının karara bağlandığını belirten Canikli, haklarında kesinleşmiş hüküm olanların düzenleme kapsamında olmadığını söyledi.
Erbakan'ın kanun hükümlerinden yararlanmayacağını belirten Canikli, 12 milyona çıkan Kayıp Trilyon borcunun ödemelerinin başladığını vurguladı.
Cumartesi gecesi Torba Kanun görüşmeleri sırasında hükümetin verdiği önerge ile kapatılan siyasi partilerin alacaklarına af getirilmişti.
Muhalefet, bu düzenlemeyle Kayıp Trilyon davası nedeniyle kapatılan Saadet Partisi eski genel başkanı Necmettin Erbakan'a af getirildiğini öne sürmüştü.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
29 NİSAN İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 85 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama
Katiliyle aynı karede! Önce cinayeti itiraf etti ardından 'O benim dostumdu' dedi
HABER... Şener Üşümezsoy o noktaları tek tek işaret etti: İşte büyük deprem riski olan yerler!
SON DAKİKA! Naci Görür: Silivri Fayı 6.2'yle Kırıldı! Adalar Fayı da Kırılacak! 7.5'lik Deprem Bekliyoruz