hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mustafa Hekimoğlu kimdir, nereli? AJAX karşısında ilk 11'de! Beşiktaş'ın forveti Mustafa Hekimoğlu kaç yaşında?

    Mustafa Hekimoğlu kimdir, nereli AJAX karşısında ilk 11de Beşiktaşın forveti Mustafa Hekimoğlu kaç yaşında
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Mustafa Hekimoğlu, Beşiktaş'ın Ajax ile maçında gündeme geldi. Ajax ile karşılaşan temsilcimiz Beşiktaş'ın Avrupa Ligi maçında ilk 11'de yer alan 17 yaşındaki golcü şaşırttı. Peki ama Mustafa Hekimoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafa Hekimoğlu'nun hayatı UEFA Avrupa Ligi ile gündeme geldi. Ajax Beşiktaş maçında ilk 11'de oynayan 17 yaşındaki santrfor Mustafa Hekimoğlu, yeteneğiyle göz dolduruyor. Avrupa kulüplerinin radarına giren Mustafa Hekimoğlu Türkiye'nin 15 yaş altı, 16 yaş altı, 17 yaş altı ve 18 yaş altı takımlarında 25 karşılaşmaya çıkarak 9 gol attı. Hekimoğlu, 30 Ağustos 2024'te Türkiye millî takımına çağrıldı. İşte Mustafa Hekimoğlu'nun biyografisi...

    Mustafa Hekimoğlu kimdir? 

    Mustafa Erhan Hekimoğlu 22 Nisan 2007'de İstanbul Kağıthane'de dünyaya geldi. 17 yaşındaki genç futbolcu 2017 yılında Beşiktaş Futbol Akademi'de futbola başladı. 2022'de profesyonel sözleşme imzaladı ve 2023'te ilk maçına çıktı. 2024 Süper Kupa'yı kazandı ve aynı karşılaşmada kariyerinin ilk golünü attı.

    Futbola 17 Şubat 2017 tarihinde Beşiktaş kulübünde başladı. Altyapının çeşitli kategorilerinde futbol oynadıktan sonra 7 Kasım 2022 tarihinde Beşiktaş ile profesyonel sözleşme imzaladı.

    Mustafa Erhan Hekimoğlu ilk resmî maçına 14 Aralık 2023 tarihinde UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubunda oynanan ve Beşiktaş'ın 2-0 kazandığı Lugano-Beşiktaş maçının 61. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Jackson Muleka'nın yerine girerek çıktı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow