Motosikletin çarptığı iki kişi havaya uçtu!
Hatay'ın Antakya ilçesinde yolun karşısına geçen 2 yayanın motosikletin çarpması ile havaya uçtuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Antakya ilçesinde sıklıkla trafik yoğunluğunun yaşandığı ve ilçe yollarının kesişme noktası olan Habib-i Neccar kavşağında zaman zaman trafik kazaları yaşanmaya devam ediyor. Kuzeytepe Mahallesi mevkisinde kavşakta geçtiğimiz günlerde meydana gelen kazada; seyir halde olan motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan 3 yayadan 2'sine çarptı.
Kazada 2 yaya çarpmanın etkisiyle havaya uçarken, 1 yaya hafif yaralandı. Kaza anıysa çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kavşağın çevresindeki esnaf, trafik yoğunluğundan dolayı kavşağı kullanmakta tedirginlik yaşadıklarını söylediler. Hatay Büyükşehir Belediyesi de vatandaşların tepkilerine neden olan yoldaki trafik çilesini sona erdirmek için kavşağın genişletilmesi için çalışma başlattı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Araştırma sürüyor: 5 gündür arazinin ortasında yanıyor
SON DAKİKA... Megakent bembeyaz: İstanbul için yeni uyarı geldi! Pazartesi okullar tatil olacak mı?
Kötü koku yayılan evden 7 traktör römorku dolusu çöp çıktı
Kar yağışı İstanbul'un barajlarına yaradı!
21 Şubat 2025 İptal İDO-BUDO Seferleri: Hangi Seferler İptal Edildi?