MİT'in tabelası değiştirildi

MİT'in giriş kapısındaki "MİT Müsteşarlığı" yazısı, "MİT Başkanlığı" olarak değiştirildi.
Anayasa değişikliğine uyum kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname'nin (KHK) ardından Cumhurbaşkanlığı Milli İstihbarat Teşkilatı giriş kapısındaki yazıda değişikliğe gidildi.
MİT 2 FETÖ'cüyü Azerbaycan ve Ukrayna'da yakaladı
Anayasa değişikliğine uyum kapsamındaki 703 Sayılı KHK ile Başkanlık olan MİT'in, Yenimahalle'deki merkez binasının girişindeki "T.C. Cumhurbaşkanlığı MİTMüsteşarlığı" yazısı, "T.C. Cumhurbaşkanlığı MİT Başkanlığı" olarak değiştirildi.
Farklı binalarda hizmet veren ve mevcut binasına 1970'te taşınan teşkilatın ana giriş kapısına, Kasım 2000'e kadar kuruma ilişkin herhangi bir ibare yazılmamıştı.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında FETÖ/PDY mensupları tarafından hedef alınarak tahrip edilen ana giriş kapısı, daha sonra onarılmıştı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER: 8 yaşındaki İrem'den acı haber!
HABER... Müteahhide Öfkenin Böylesi: Apartmandaki Sorunlara Dayanamadı Kendi Dairesini Yaktı!
Minguzzi'nin ailesini tehdit etmişlerdi! İfadeleri ortaya çıktı...
Sakarya'da kahreden haber! Birisi 3 diğeri 4 yaşındaydı... Yangında can verdiler
HABER... Mezarlıkta 'Kaçak Defin' Şoku! Kürtajla Alınan Cenin Kayıtsız Gömüldü