Minik Damla sokak izninde köpeğin saldırısına uğradı

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde, Damla Akbal (8), sokak köpeğinin saldırısı sonucu yaralandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Olay, saat 15.00 sıralarında, Cumhuriyet Meydanı'nda meydana geldi. İlçede oturan Damla Akbal ailesi ile birlikte, 18 yaş altı çocuklar ve gençlerin 14.00-20.00 saatleri arasında sokağa çıkma izni kapsamında evden çıktı.
Ailesi ile birlikte meydana giden Damla'ya, burada sokak köpeği saldırdı. Ailesi ve çevredekilerin müdahalesi sonucu sokak köpeğinin saldırısından kurtulan Damla, yaralandı.
Damla Akbal, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlilerince yapılan müdahalesinin ardından Kızılcahamam Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Akbal'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Görüntüler çok konuşulmuştu! Polat çiftine yönelik uyuşturucu soruşturmasında Adli Tıp Kurumu raporuna ulaşıldı
Oğlunun katilleri ile yüzleşti! Annenin sözleri yürek yaktı
Yazılımcıya Kanlı İnfaz: Cesedi Parçalanıp Havalandırmaya Saklandı!
TİGEM PERSONEL ALIMI KADRO VE KONTENJAN DAĞILIMI: TİGEM işçi alımı başvurusu ne zaman, nasıl yapılır?
Diyarbakır’daki ‘kız kaçırma’ kavgasında 9 yaralıdan 1'i öldü; gözaltı sayısı 20'ye çıktı