hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP'den Özel'e normalleşme tepkisi: Aklamaya çalışıyor

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in normalleşme süreci bitmez sözlerine MHP'den tepki geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Özel'in normalleşme takıntısının sebebi terör örgütünün siyasi temsilcilerinin varlığını olağanlaştırmak" dedi. Yalçın, "Gölge genel başkan gölge oyun sergiliyor" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "DEM PARTİ İLE DEMLENMEYİ AKLAMAYA ÇALIŞIYOR"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in normalleşme açıklamalarına, MHP'den tepki Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan geldi. Sosyal medyada açıklamalar yapan Semih Yalçın, "Partisinin PKK acentesi DEM Parti'yle aynı siyaset çaydanlığında fokurdayarak demlenmesini aklamaya uğraşıyor. Bölücü terörün siyasette temsil edilmesini meşrulaştırmayı amaçlıyor" dedi.

    MHPden Özele normalleşme tepkisi: Aklamaya çalışıyor

    "ÖNCE CAMI KIRIP, SONRA 'BEN KIRMADIM' DİYOR"

    Semih Yalçın, Özel'in önce siyasette gerilim yarattığı sonra normalleşme istediğini söyledi ve ekledi:

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "CHP'nin gölge genel başkanı Özel, politikada bir gölge oyunu sergiliyor. Bile bile ortamı geriyor. Ardından da 'gerginlik siyaseti istemiyoruz' deyip işin içinden sıyrılmaya çalışıyor. Komşunun camını kırıp sonra da 'Ben kırmadım!' diye mızırdanan yaramaz çocuklar gibi… Normalleşme ve yumuşama beyanları, politikada çıkış arayan CHP Genel Başkanı'nın laf cambazlığı, söz oyunu."

    MHPden Özele normalleşme tepkisi: Aklamaya çalışıyor

    "YANLIŞ YOLDA OLDUĞUNU ÇUVAL GEÇİRİLİNCE ANLAYACAK"

    Açıklamasında CHP içindeki tartışmaları da hatırlatan Semih Yalçın, "Özgür Özel yıkılsa da biz yerini alsak diye şimdiden el ovuşturan fırsatçılar ise yuvarlak masa toplantıları; alıştırma, barışma ve dayanışma yemekleri düzenliyorlar. Özel; yanlış yolda olduğunu, vakti gelip partisindeki gizli ve açık muarızları tarafından kafasına çuval geçirildiğinde anlayacak" dedi.

    MHPden Özele normalleşme tepkisi: Aklamaya çalışıyor

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow