MHP'den Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu hakkında yeni açıklama
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Yıldıray Çiçek, "Sayın Devlet Bahçeli'nin sağlığı, dostlarını sevindirecek, düşmanlarını üzecek, hesaplar yapanları kahredecek kadar iyidir." ifadesini kullandı.
Son dakika haberine göre, geçirdiği operasyon sonrası taburcu edilen MHP lideri Devlet Bahçeli'nin son sağlık durumu ile ilgili Yıldıray Çiçek, X hesabından yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık problemini art niyetli bir temenniye dönüştürmenin ve gelecek hesabı yapmak için bir fırsat olarak görmenin vicdansızlık olduğunu belirtti.
Bahçeli'nin geçmişte de sağlık sorunları yaşadığını ve hepsini bu milletin milyonlarca vefalı evladının dualarıyla aştığını vurgulayan Çiçek, şunları kaydetti:
"SENARYOLAR ÜRETİLİYOR"
"Ne yazık ki geçmişte onun yaşadığı sağlık problemlerinde olduğu gibi bugün de sosyal medyayı adeta bir kanalizasyona çevirenler yine ortaya çıktı. Bu kişiler, sosyal medyaya yuvalanarak her türlü çirkefliği, iğrençliği, çirkinliği ve ahlaksızlığı sergilemekte, sayın Bahçeli'nin sağlığı üzerinden yalnızca kendilerini tatmin eden senaryolar üretmektedir."
"İBLİSLE YOLDAŞ OLMUŞLAR"
Çiçek, bahse konu kişilere yönelik hukuki süreç başlatıldığını bildirerek, "Lider Devlet Bahçeli'nin has evlatları bu süreçte temiz yürekleriyle duaları kuşanırken, Türk milletinin başına her türlü musibeti bela etmeye çalışanlar ise beddua ederek, hesap planlarını güncelleyerek yine İblis'e yoldaş olmuşlardır. Sayın Devlet Bahçeli'nin sağlığı, dostlarını sevindirecek, düşmanlarını üzecek, hesaplar yapanları kahredecek kadar iyidir." değerlendirmesinde bulundu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... İstanbul'un kaç aylık suyu var? Barajlarda son durum
CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'na ilişkin soruşturmada, Hakkari delegeleri ifade verdi
Bayram tatilini Bodrum'da geçirmek isteyenler dikkat: Bin 500 liraya da oda var 41 bin liraya da!
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK? 30-31 Mart, 1 Nisan Ramazan Bayramı hava durumu!