MHP'den Can Ataklı'nın iddialarına ilişkin açıklama

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, "Sayın Genel Başkanımızla ilgili yalan ve bühtanda bulunan Can Ataklı hakkında gereken hukuki girişimler başlatılmıştır." ifadesini kullandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:
"Bir yandan Sayın Cumhurbaşkanımızın cenneti merhum Tenzile Erdoğan hakkında kullanılan çirkin ifadeler, diğer yandan Sayın Genel Başkanımızla ilgili gazeteci görünümlü aşağılık bir şahsın hezeyanları birbirinin devamı olan rezil bir planın ürünüdür. Sayın Genel Başkanımızla ilgili yalan ve bühtanda bulunan Can Ataklı hakkında gereken hukuki girişimler başlatılmıştır. Toplum vicdanında mahkum olan bu girişimler konusunda hukuk müesseslerinin vakit kaybetmeksizin sorumluluğunu yerine getirmesi beklentimizdir."
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bungalovda gizli kamera skandalı... Tek tek kontrol edilecek
İSTANBUL’DA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'un 21 ilçesinde elektrik kesintisi!
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nden açıklama!
HABER... Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu nasıl? Doktoru olumlu gelişmeyi paylaştı: Kızına tepki verdi