hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan tokalaşma yorumu: ''Devir kutuplaşma devri değil''

    KAYNAKCNN TÜRK

    MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin DEM Parti ile tokalaşmasıyla ilgili, "Uzatılan el, bir arada yaşama arzusunun izharıdır." dedi. Yalçın, "Devir; ayrışma, kamplaşma, kutuplaşma devri değildir." ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ''UZATILAN EL BİR ARADA YAŞAMA ARZUSUNUN İZHARI''

    MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Devir; ayrışma, kamplaşma, kutuplaşma devri değildir." dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin DEM Parti'ye yönelik son açıklamalarının ardından, bu kez Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın değerlendirmelerde bulundu;

    "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin son günlerde bazı siyasi partilerin temsilcilerine karşı sergilediği yapıcı tavır, dışarıda büyüklüğünü daima hissettiren ülkemizin içeride de bir birlik ve bütünlük resmi vermesi konusunda duyduğu haklı zaruretin bir neticesidir. Sayın Devlet Bahçeli’nin uzattığı el, bin yıllık kardeşlik hukukunu ve bir arada yaşama azmini sürdürme arzusunun izharıdır."

    SİYONİST İSTİLA OYUNU BİTECEK

    MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yazılı bir açıklama yaptı. İsrail’in saldırılarına tepki gösterdi: "İsrail’in başındaki mahdut çetenin sahneye koyduğu ve yönetmenliğini Washington’ın yaptığı görünürdeki Siyonist istila oyunu hüsranla bitecek, zulüm ve soykırım da kalıcı olmayacaktır." dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MHP BÖLGESEL TOPLANTILARA BAŞLIYOR

    Semih Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla bölgesel toplantılara başlanacağını da duyurdu.
    "Bir ve Birlikte Hilale Doğru Türkiye Toplantıları" sloganı altında yapılacak Türkiye toplantılarının ilki, 29 Ekim 2024 tarihinde Erzurum’da gerçekleştirilecek. Toplamda 27 bölge toplantısı yapılacak. Toplantılarda bölgesel ve küresel konular ile parti politikaları değerlendirilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow