Meteoroloji uyardı! Sıcak hava dalgası geliyor

Hava sıcaklıklarının perşembe günü mevsim normallerinin 6-10 derece üzerine çıkması bekleniyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre, yarın en yüksek hava sıcaklıklarının İç Anadolu, İç Ege, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısında görülmesi bekleniyor.
Hava sıcaklığının perşembe günü İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde mevsim normallerinin 6-10 derece üzerinde olacağı öngörülüyor.
Cuma gününden itibaren ise kuzeybatı kesimlerden başlayarak sıcaklıklarda ani azalış ve kuzey kesimlerde gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor.
Sıcak havanın neden olabileceği güneş çarpması, vücutta sıvı kaybı gibi olumsuzluklara karşı özellikle kronik sağlık problemi bulunanlar, 65 yaş üstü olanlar ve çocukların dikkatli olmaları gerekiyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA... İlk duruşma bugün! Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarına saldırı düzenlendi...
'Yetimhanelerde büyüdü' Osmanlı torununa onur madalyası
SON DAKİKA! Grand Kartal Otel Yangını Bilirkişi Raporu: 'Ayrıcalıklı Misafirler' İçin 78 Kişi Hayatını Kaybetti
SON DAKİKA! 31 İle Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı: AFAD'dan Turuncu ve Sarı Kodlu Alarm!
Bakan Kurum'dan 'Yarısı Bizden' paylaşımı: Eski binaları artık görmeyeceğiz