hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

    Meteorolojiden kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı
    expand
    KAYNAK DHA

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun bazı bölgeleri için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısında bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Meteoroloji'den yapılan açıklamada Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz'in bazı kesimlerinde kuvvetli rüzgar ve fırtınanın etkili olmasının beklendiği belirtilerek şöyle denildi:

    "Güney ve batı yönlerden orta kuvvette esmekte olan rüzgarın; bu geceden itibaren hızını arttırarak yarın Marmara, Kuzey Ege'de fırtına (50-80 Km/S), Güney Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz'de kuvvetli rüzgar (30-60 Km/S) şeklinde eseceği, Çarşamba günü İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli ve zaman zaman fırtına (40-70 Km/S) şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın meydana getireceği olumsuzluklara karşı (soba ve baca gazı zehirlenmeleri, ulaşımda aksamalar, ağaç ve direklerin devrilmesi vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir"

    Ankara Valiliği'nden fırtına uyarısı

    Ankara Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü 9'uncu Bölge Müdürlüğü'nün tahminlerine göre; il genelinde bu geceden itibaren kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini duyurdu. Valilik tarafından yapılan açıklamada; tüm ilçeler dahil başkent genelinde etkili olması beklenen fırtına nedeniyle soba ve baca gazı zehirlenmeleri, ulaşımda aksamalar, ağaç ve direklerin devrilmesi gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı uyarıda bulunuldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ankara Valiliği'nin açıklaması şöyle:

    "Meteoroloji Genel Müdürlüğü 9. Bölge Müdürlüğü'nün tahminlerine göre; ilimiz genelinde (tüm ilçeler dahil) güney ve batı yönlerden orta kuvvette esmekte olan rüzgarın; bu geceden itibaren hızını arttırarak yarın kuvvetli rüzgar (30-60 km/saat) şeklinde eseceği, çarşamba günü kuvvetli ve zaman zaman fırtına (40-70 km/saat) şeklinde eseceği bildirilmiştir. Bu çerçevede; kuvvetli rüzgar ve fırtınanın meydana getireceği olumsuzluklara karşı (soba ve baca gazı zehirlenmeleri, ulaşımda aksamalar, ağaç ve direklerin devrilmesi vb.) vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir"

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow