Markette bıçaklı gasp dehşeti

Küçükçekmece'de bir market çalışanı kadının boğazına bıçak dayayarak 2 bin 310 lira gasp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 27 Eylül 21.00 sıralarında Atatürk Mahallesi Halkalı Caddesi üzerindeki bir markette yüzü maskeli, eldivenli bir kişinin market çalışanının boğazına bıçak dayayarak 2 bin 310 lira gasp etmesi anonsuna ilişkin olay yerine gitti.
Olay yerinden kaçmaya çalışan şüpheli, polis ekiplerinin kovalamacası sonucu yakalandı.
Gözaltına alınan şüpheli Savaş G'nin (30) yapılan üst aramasında maske, eldiven, gasp ettiği değerlendirilen 2 bin 310 lira ele geçirildi.
Şüpheli emniyetteki ifadesinde, maddi sıkıntı içinde olduğu, bir miktar borcunun bulunduğu, market çevresinde bir süre keşif yaptıktan sonra havanın kararmasını ve kasada biraz para birikmesini bekledikten sonra olayı gerçekleştirdiğini anlattı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli Savaş G. tutuklandı.
Güvenlik kamera görüntüsünde şüphelinin kadın çalışanın boğazına bıçak dayadığı, iki market çalışanı ve bir müşterinin şüpheliyi sakinleştirmeye çalıştığı anlar ile şüphelinin kaçmaya çalıştığı anlar görülüyor.
SON DAKİKA
-
01. 33
Hamas'tan Netanyahu'ya tepki: Ateşkes anlaşmasını engellemeye çalışıyor
-
23. 25
Cevdet Yılmaz’dan Suriye'deki çatışmalara değerlendirme
-
23. 25
SON DAKİKA HABERİ: ABD ve Rusya'dan BM Güvenlik Konseyi'ni toplantıya çağırdı
-
23. 08
Son dakika: Bugünkü Süper Loto çekilişi sonuçları belli oldu! 9 Mart 2025 Süper Loto bilet sonucu sorgulama ekranı!
-
22. 57
Sivas'ta ilginç olay! Ramazan topu elinde patladı
-
22. 29
Ukrayna yine sabaha saldırıyla uyandı
EN ÇOK OKUNANLAR
ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI 2025: Başvuru tarihleri, şartları ve kadro dağılımı!
Ataşehir’de köpeğini kurtarmak isterken derede mahsur kaldı
Beşiğin üzerine kapı düştüğü ihbarı binayı mühürletti
Ece Gürel'den acı haber! Geriye soru işaretleri kaldı: Ormanda nasıl kayboldu?
Ekrem İmamoğlu'na sahte diploma soruşturması: Diploması iptal edilirse ne olur? Abdulkadir Selvi yazdı